Quins tipus de fusta utilitzem?

Quan es tracta de crear mobles i projectes fusters únics, la tria de la fusta és un factor crític. Aprofundim en els tipus de fustes disponibles i les seves aplicacions:

FUSTES NATURALS

 1. Fustes Toves
  • Avet Roig: Fusta pràcticament blanca amb vetes de color blanc pàl.lid. Ideal per a taules harmòniques i caixes de ressonància d’instruments com violins.
 2. Fustes Dures
  • Banús: Fusta tropical densa, amb un to entre marró i negre. Utilitzada en mobles de luxe, instruments musicals i mànecs de coberts.
  • Caoba: Fusta de color clar que s’ennegreix amb el temps. Perfecta per a mobles i embarcacions de luxe.
  • Faig: Fusta de color marró blanquinós que es torna rosada. Útil per a mobles i parquets.
  • Freixe: Fusta dura de color blanc lleugerament rosada. Emprada en mobles, equips esportius com pals de hoquei i mànecs d’eines.
  • Noguera: Fusta de color terrós amb vetes quasi negres. Ideal per a mobles tornejats i articles tornejats.
  • Roure: Fusta de color marró clar, densa i durable. Utilitzada en mobles de luxe, parquets i embarcacions.
  • Teca: Fusta de color castany daurat, resistent al calor i la humitat. Òptima per a mobles d’exterior i recobriments d’embarcacions.

FUSTES ARTIFICIALS

 1. Laminat (Xapa): Fulla o làmina de fusta molt prima utilitzada per recobrir altres fustes i mobles.
 2. Contraplacat (Fullola): Compost per capes fines de fusta encolades en direccions perpendiculars. Ideal per a carpetes, laterals de porta-revistes i mobles diversos.
 3. Aglomerat (Mel.lamina): Obtingut de l’encenallat i trossos de fusta premsats i encolats. Pot ser plastificat o xapat amb fusta natural i s’utilitza com a base per a porta-revistes i mobles diversos.
 4. Premsat de Fibra (DM): Fabricat amb fibres de fusta seca premsades amb resina sintètica. Es coneix com tauler DM i s’utilitza en una àmplia gamma de mobles.

La tria de la fusta adequada dependrà de les necessitats i l’estil del vostre projecte. La nostra fusteria està equipada per treballar amb aquesta varietat de fustes per aconseguir els millors resultats per als vostres projectes fusters personalitzats. Contacteu-nos per a més informació i assessorament expert.

Perque escollir Fusteria Rúbies?

Escollir el soci adequat per als vostres projectes fusters és crucial per aconseguir resultats excepcionals. Aquí us presentem quatre raons per les quals hauríeu de triar Fusteria Rúbies:

 • Experiència i coneixement: Amb una llarga història en el sector, Fusteria Rúbies aporta una riquesa d’experiència i coneixement. La nostra dedicació a la fusteria personalitzada ens converteix en experts en la creació de mobles a mida i projectes únics.
 • Varietat de fustes: Oferim una àmplia gamma de fustes naturals i artificials per adaptar-nos a les vostres necessitats específiques. Des de les fustes toves com l’Avet Roig fins a les fustes dures com el Roure i la Teca, tenim una selecció completa de materials per als vostres projectes.
 • Disseny i personalització: La nostra fusteria destaca pel disseny personalitzat. Col·laborem estretament amb els clients per entendre les seves visions i crear mobles a mida que superin les seves expectatives. Els nostres dissenys combinen funcionalitat i estil, assegurant una adaptació perfecta als espais.
 • Compromís amb la qualitat: A Fusteria Rúbies, la qualitat és la nostra prioritat. Cada peça de moble que creem passa per rigoroses proves de qualitat per garantir que sigui durable, elegant i funcional. Utilitzem tecnologia avançada i tècniques artesanals per assegurar que cada projecte sigui impecable.

La vostra elecció de fusteria és una decisió important, i Fusteria Rúbies està preparada per oferir-vos la millor artesania, servei i qualitat en cada projecte. Confieu en nosaltres per convertir les vostres idees en realitat i transformar els vostres espais en obres d’art fusteres.