Tecnologia avançada al servei de la fusteria personalitzada: La màquina Pro-Master 7018 de HOLZ-HER

La fusteria moderna es caracteritza per la seva fusió perfecta entre artesania tradicional i tecnologia innovadora. A Fusteria Rúbies, estem orgullosos de presentar la nostra màquina PRO-MASTER 7018 de HOLZ-HER, una eina de control numèric que ens permet realitzar projectes personalitzats amb una precisió excepcional i eficiència.

Les Característiques Destacades de la Màquina PRO-MASTER 7018:

  • Mecanització 4 Eixos: La nostra màquina PRO-MASTER 7018 està equipada amb quatre eixos, el que significa que podem realitzar operacions de mecanització amb gran detall, incloent-hi els cantons de la peça per a projectes més intricats.
  • Ampli Espai de Mecanització: La màquina destaca per la seva mida de mecanització amb una consola de l’eix X de 1250 mm, permetent-nos treballar amb peces de fins a 180 mm d’altura. Això obre les portes a projectes de gran format i mida.
  • Canviador d’Eines Avançat: Disposem d’un canviador o revòlver d’eines amb 18 posicions, amb capacitat per canviar 12 eines. Utilitzem el sistema de fixació d’eina HSK, que garanteix un rendiment òptim de les eines a altes velocitats d’avanç.
  • Precisió Assegurada: La màquina utilitza un sistema de desplaçament basat en corredores prismàtiques amb protecció, que assegura una precisió de treball excepcional. Això ens permet crear detalls intrincats i acabats impecables.
  • Gestió Eficient: La màquina es controla mitjançant el paquet CAMPUS amb el software integrat CabinetControl, que inclou un sistema CAD 2-D com eina auxiliar. Aquesta integració eficaç facilita la planificació i l’execució de cada projecte.

Amb la nostra màquina PRO-MASTER 7018, estem equipats per oferir-vos els millors resultats en fusteria personalitzada. Ja sigui que necessiteu mobles a mida, detalls elaborats o projectes amb mides extraordinàries, tenim la tecnologia i l’habilitat per fer-ho realitat. Confieu en nosaltres per aportar la vostra visió a la vida amb la millor qualitat i precisó.

Perque escollir Fusteria Rúbies?

Escollir el soci adequat per als vostres projectes fusters és crucial per aconseguir resultats excepcionals. Aquí us presentem quatre raons per les quals hauríeu de triar Fusteria Rúbies:

  • Experiència i coneixement: Amb una llarga història en el sector, Fusteria Rúbies aporta una riquesa d’experiència i coneixement. La nostra dedicació a la fusteria personalitzada ens converteix en experts en la creació de mobles a mida i projectes únics.
  • Varietat de fustes: Oferim una àmplia gamma de fustes naturals i artificials per adaptar-nos a les vostres necessitats específiques. Des de les fustes toves com l’Avet Roig fins a les fustes dures com el Roure i la Teca, tenim una selecció completa de materials per als vostres projectes.
  • Disseny i personalització: La nostra fusteria destaca pel disseny personalitzat. Col·laborem estretament amb els clients per entendre les seves visions i crear mobles a mida que superin les seves expectatives. Els nostres dissenys combinen funcionalitat i estil, assegurant una adaptació perfecta als espais.
  • Compromís amb la qualitat: A Fusteria Rúbies, la qualitat és la nostra prioritat. Cada peça de moble que creem passa per rigoroses proves de qualitat per garantir que sigui durable, elegant i funcional. Utilitzem tecnologia avançada i tècniques artesanals per assegurar que cada projecte sigui impecable.

La vostra elecció de fusteria és una decisió important, i Fusteria Rúbies està preparada per oferir-vos la millor artesania, servei i qualitat en cada projecte. Confieu en nosaltres per convertir les vostres idees en realitat i transformar els vostres espais en obres d’art fusteres.