fusteria rúbies

LA NOSTRA HISTÒRIA

A Fusteria Rúbies, som una empresa amb més de 50 anys d’experiència. La nostra història s’estén a través de tres generacions, i aquesta passió per la fusteria està profundament endinsada a les nostres arrels. Des dels nostres inicis, hem estat compromesos amb la qualitat, l’artesania i l’excel·lència.

La manufactura de la fusta ha estat la nostra raó de ser. Des del disseny fins a la col·locació, la creació de mobles a mida ha estat la nostra especialitat. Comprendre que cada llar és única ens ha portat a oferir solucions personalitzades que superen les expectatives dels nostres clients.

Al llarg dels anys, hem après les tècniques tradicionals de la fusteria, però també hem abraçat la tecnologia moderna per millorar la nostra eficiència i precisió. Hem estat pioners en l’ús de la maquinària amb control numèric CNC, la qual cosa ens ha permès oferir treballs i acabats que mai hauríem imaginat.

La nostra passió per la qualitat es tradueix en tots els aspectes de la nostra feina. El nostre compromís amb la satisfacció del client és inquebrantable, i això inclou oferir pressupostos personalitzats que aporten un valor afegit al procés de fabricació. Amb el nostre centre de mecanitzat, tenim l’argument definitiu per guanyar la confiança dels nostres clients.

Fusteria Rúbies no és només una empresa; és una tradició. La nostra història és una història d’innovació, artesania i dedicació. Estem emocionats pel futur i estem decidits a seguir oferint solucions de mobles excepcionals als nostres clients durant molts anys més. Cada peça que creem és una expressió del nostre compromís amb la excel·lència i la passió per la fusteria.

fusteria rúbies

LA NOSTRA EMPRESA

Som liders en disseny i fabricació de mobles a mida. La fusió d’artesania tradicional i tecnologia moderna ens distingeix.

PARTICULARS

Mobles a mida

Elaborem la teva idea fins a transformar-la en un conjunt de mides, càlculs i tasques. El nostre equip humà treballa per poder dur a terme la il•lusió d’aquell moble que fa temps que imagines..

PROFESSIONALS

Mecanitzats CNC

Podem fer el pressupost del mecanitzat, que donarà al seu procés de fabricació un valor afegit de cara al client. Amb la feina del centre de mecanitzat tindràs un argument més per fer decidir als clients..

fusteria rúbies

QUÈ CAL FER?