SOSTRE A MIDA

SOSTRE 100% DE FUSTA

Tens un projecte de construcció amb el qual et podem ajudar?

Montem un sostre fet a mida en tot el domicili

Aquest projecte de sostre és un testimoni de la nostra artesania i compromís amb la qualitat. Hem creat un sostre personalitzat des de zero, utilitzant una fusta de qualitat que harmonitza perfectament amb l’ambient de la casa.

La veritable complexitat d’aquest projecte rau en la seva àmplia àrea de cobertura. Amb habilitat i precisos càlculs, hem adaptat la fusta a tots els racons i replecs del sostre, assegurant una integració impecable i una estètica uniforme a tota la casa.

Aquest sostre no només proporciona un aspecte càlid i acollidor, sinó que també millora la qualitat de vida dels residents. La fusta aporta una sensació natural i un ambient acollidor, mentre que la seva durabilitat i resistència asseguren que el sostre mantingui la seva bellesa al llarg del temps.

Aquest projecte no només és una expressió del nostre artesania en fusta, sinó també un exemple de la nostra capacitat per afrontar reptes i adaptar-nos a les necessitats específiques dels nostres clients. Estem orgullosos de l’èxit d’aquest projecte i de com ha millorat la llar del nostre client amb un sostre feta a mida i de gran qualitat.

A Fusteria Rúbies som especialistes en qualsevol tipus de projecte amb fusta. Si vols més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres, t’atendrem encantats!

Detalls del projecte

DATA

12/09/2023

CLIENT

Particular

TIPUS DE PROJECTE

Fabricació

Imatges del projecte