PROJECTE SOSTENIBLE D’OFICINES EN FUSTA

Creació d’un despatx 100% personalitzat

Tens un projecte de construcció amb el qual et podem ajudar?

Oficines dins la nau

Aquest projecte innovador proposa la construcció d’oficines utilitzant principalment fusta, fusionant funcionalitat moderna amb estètica natural. La fusta, provinent de fonts sostenibles, actua com a pous de carboni i garanteix la regeneració forestal. El disseny arquitectònic inclou grans finestrals per maximitzar la llum natural i promoure un ambient de treball saludable.

En termes de sostenibilitat ambiental, el projecte es compromet a utilitzar fusta certificada i gestionada de manera responsable. Estratègies com ventilació natural, sostres verds i sistemes de climatització eficients milloren l’eficiència energètica de l’edifici. La flexibilitat i modularitat de l’espai fomenten la col·laboració i s’adapten a les necessitats canviant de les empreses.

En resum, aquest projecte busca no només crear oficines estèticament agradables i funcionals, sinó també promoure la sostenibilitat ambiental i contribuir al benestar de la comunitat, demostrant que és possible assolir eficiència i sostenibilitat sense sacrificar qualitat i estètica en el disseny arquitectònic.

Detalls del projecte

DATA

12/12/2023

CLIENT

Particular

TIPUS DE PROJECTE

Fabricació

Imatges del projecte