MOBLES A MIDA

Creació d’un despatx 100% personalitzat

Tens un projecte de construcció amb el qual et podem ajudar?

Un despatx personalitzat amb mobles fets a mida

El nostre projecte de despatx és un exemple de personalització i estil únic. Hem creat mobles a mida, incloent mobles d’emmagatzematge i una taula central, tots amb una paleta de colors que captiva l’atenció.

El color principal, el negre, aporta una sensació de sofisticació i elegància a l’espai. Aquesta elecció és una declaració d’estil que confereix una aura professional i contemporània al despatx.

D’altra banda, el color secundari, el taronja, aporta un toc d’energia i vitalitat. Aquest contrast audaç i brillant crea un equilibri visual, destacant punts d’interès i afegint personalitat a l’espai.

Aquest projecte no només és una combinació de colors, sinó una expressió de com la personalització pot transformar un despatx en un espai funcional i atractiu. És un lloc on la pràctica es combina amb l’estil per a crear un entorn de treball inspirador i ple de caràcter.

A Fusteria Rúbies som especialistes en qualsevol tipus de projecte amb fusta. Si vols més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres, t’atendrem encantats!

Detalls del projecte

DATA

12/09/2023

CLIENT

Particular

TIPUS DE PROJECTE

Fabricació

Imatges del projecte